Στις 16 Ιανουαρίου εξασφαλίστε μια δωρεάν ατομική εξ αποστάσεως εποπτεία!

 εποπτεία, δωρεάν, δυσλεξία


Ημερίδα δωρεάν online ατομικών εποπτειών!


Και αυτή τη σχολική χρονιά τα ερωτήματα σας σχετικά με τις online εποπτείες είναι αρκετά. Ζητάτε να μάθετε πληροφορίες για τη δυνατότητα μιας τέτοιας συνεργασίας και πως αυτή μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της παρέμβασης σας. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε σχολική χρονιά διοργανώνονται τριήμερα και ημερίδες κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε όλοι οι ειδικοί παιδαγωγοί να έχετε δωρεάν την εμπειρία μιας ατομικής online εποπτείας. 

Μετά από το πρώτο τριήμερο δωρεάν εξ αποστάσεως εποπτειών στις 22-24 Οκτωβρίου 2020 ακολουθεί η Ημερίδα στις 16 Ιανουαρίου 2021.

Εκεί έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για:
  • το τι ακριβώς είναι μια τέτοια εποπτεία και 
  • ποιες ανάγκες σας, ως επαγγελματίες στον χώρο της ειδικής αγωγής, μπορεί να καλύψει.

Κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας θα υπάρξει η δυνατότητα να τα πούμε από κοντά για να ενημερωθείτε και να λύσετε όλες σας τις απορίες.

Αυτό θα γίνει μέσα από ατομικές δωρεάν εξ αποστάσεως (Skype) συνεδρίες οι οποίες θα καθοριστούν μέσα σε ένα ημερήσιο πρόγραμμα συνεδριών.

Οι προϋποθέσεις είναι απλές:
  • σύνδεση internet
  • πρόγραμμα Skype
  • smartphone, tablet, laptop

Για να κλείσετε την ατομική δωρεάν συνεδρία σας θα πρέπει να δηλώσετε ενδιαφέρον στο amitrakaki@gmail.com όπου και θα σας αποσταλεί πρόγραμμα με όλες τις διαθέσιμες συνεδρίες.

ΥΓ. Επειδή οι συμμετοχές που φτάνουν κάθε φορά είναι αρκετές και οι διαθέσιμες συνεδρίες δεσμεύονται αρκετές μέρες νωρίτερα στείλτε άμεσα ένα email για να ρυθμίσουμε την ώρα της δωρεάν εποπτείας σας.



Ευχαριστώ και θα χαρώ να συναντηθούμε για άλλη μια φορά από κοντά!


Φιλικά,

Άσπα Μητρακάκη
Κοινωνική Ανθρωπολόγος - Ειδική Παιδαγωγός
Δυσλεξία & Ειδικές Μαθησιακές δυσκολίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να έχω σχόλια σας!