7-11 Σεπτεμβρίου δωρεάν εξ αποστάσεως παρέμβαση για παιδιά με Μαθησιακές δυσκολίες!

 δωρεάν, εξ αποστάσεως, online, παρέμβαση, δυσλεξία

Τα ειδικά μαθήματα παρέμβασης δεν είναι προνόμιο ορισμένων μαθητών!


Την εβδομάδα 7-11 Σεπτεμβρίου δίνεται η δυνατότητα σε όλες τις οικογένειες να γνωρίσουν πως εφαρμόζεται η εξ αποστάσεως παρέμβαση. Η τηλεκπαίδευση είναι μια παγκόσμια τακτική και δίνει τη δυνατότητα ακόμα και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες οι οποίοι λόγω συνθηκών (διαβίωση σε απομακρυσμένα μέρη, υγειονομικοί λόγοι κλπ.) δεν έχουν πρόσβαση σε ειδικές δομές, να λάβουν μια ποιοτική παρέμβαση ειδικής αγωγής.

Εξασφαλίζοντας μια δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία online από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του εξωτερικού έχετε την ευκαιρία να πάρετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να οργανώσετε τα εξ αποστάσεως μαθήματα ειδικής αγωγής που χρειάζεται το παιδί με μαθησιακές δυσκολίες.

δωρεά, εξ αποστάσεως, online, παρέμβαση, δυσλεξία

Η παρέμβαση που γίνεται μέσω υπολογιστή ακολουθεί την κανονική ροή των παιδαγωγικών στόχων που χρειάζεται κάθε μαθητής με μαθησιακές δυσκολίες να κατακτήσει. Ο επαγγελματισμός είναι δεδομένος και σε αυτήν τη συνθήκη, καθώς τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα όπως ακριβώς και στη συνεδρία με τη φυσική παρουσία του ειδικού παιδαγωγού.

Επίσης η θεραπευτική σχέση συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και στην τηλεκπαίδευση. Η πραγματική επαφή, που χαρακτηρίζεται από ειλικρινές ενδιαφέρον και αφοσίωση στον μαθητή την ώρα της συνεδρίας, δεν περιορίζεται από την οθόνη του υπολογιστή.

Για τη δωρεάν εξ αποστάσεως συνεδρία χρειάζεται:

  • σύνδεση στο Skype
  • συσκευή της επιλογής σας (laptop, tablet)

Για να οριστεί η δωρεάν συνεδρία μας:
  • επικοινωνία στο amitrakaki@gmail.com 
  • ακολουθεί τηλεφωνική επικοινωνία
  • ορίζεται η μέρα και η ώρα της συνεδρίας 

Σημαντικό! Αν σας ενδιαφέρει να εξασφαλίσετε τη δωρεάν συμβουλευτική, επειδή οι συμμετοχές που φτάνουν κάθε φορά είναι αρκετές και οι διαθέσιμες συνεδρίες δεσμεύονται αρκετές μέρες νωρίτερα, στείλτε άμεσα ένα email για να ρυθμίσουμε την ώρα της δωρεάν συνεδρίας σας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες: amitrakaki@gmail.com

Με εκτίμηση,

Άσπα Μητρακάκη
Κοινωνική Ανθρωπολόγος - Ειδική Παιδαγωγός
Δυσλεξία & Ειδικές Μαθησιακές δυσκολίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να έχω σχόλια σας!