Δείξε μου πως το έκανες! Ας δούμε πως διδάξατε τα Ποσοτικά επιρρήματα!

ποσοτικά, επιρρήματα, σκίτσο, σαντουιτς

Άλλη μια όμορφη δική σας εφαρμογή!
Όπως παρουσιάζεται στο Δείξε μου πως το έκανες!


Η συνάδελφος ειδική παιδαγωγός χρειάστηκε να διδάξει τα επιρρήματα σε ένα αγόρι Ε' Δημοτικού που αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες. Μέσα από την εξ αποστάσεως εποπτεία σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε ένα διαφοροποιημένο πρόγραμμα παρέμβασης. 
Ο σχεδιασμός σε αυτή την περίπτωση βασίστηκε στην πρωτότυπη άσκηση, η οποία δείχνει έναν εναλλακτικό τρόπο που μπορούν να διδαχθούν τα Ποσοτικά επιρρήματα: 

Πόσο έβρεξε εχθές; Άσκηση για τα Ποσοτικά επιρρήματα σε παιδιά με Δυσλεξία 

Μέρος των στόχων ήταν και διδασκαλία των γραμματικών όρων, τους οποίους ο μαθητής δυσκολευόταν να διακρίνει. Η άσκηση που παρουσιάζεται εδώ είναι ένα μέρος της διδασκαλίας των Επιρρημάτων. Πρόκειται για μια από τις πολλές ασκήσεις που εφαρμόστηκαν, όπου με ένα σκίτσο οριοθετήθηκε πολύ καλύτερα η έννοια των ποσοτικών επιρρημάτων και ο μαθητής κατάφερε να κατανοήσει Τι σημαίνει Ποσοτικό επίρρημα, ποιες λέξεις από αυτές που καθημερινά χρησιμοποιεί είναι ποσοτικά επιρρήματα!ποσοτικά, επιρρήματα, σκίτσο, σαντουιτς


Δείτε πως εφαρμόζουμε την άσκηση για τα ποσοτικά επιρρήματα εδώ.❝Πάντα περιμένω με χαρά, φωτογραφικό υλικό από τις εφαρμογές σας στο amitrakaki@gmail.com*Ευχαριστούμε θερμά την Ειδική παιδαγωγό σε εποπτεία, Βάγια Νεραντζάκη για το υλικό.Ενημερωθείτε για:


  • Μαθήματα Ειδικής Αντιμετώπισης Δυσλεξίας at home εδώ .
  • Εποπτεία Ειδικών Παιδαγωγών εδώ


Άσπα Μητρακάκη
Ειδική Παιδαγωγός - Κοινωνική Ανθρωπολόγος
ειδικευμένη στην αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών/δυσλεξίας
email: amitrakaki@gmail.com
fb & instagram


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να έχω σχόλια σας!