Στις 26 Ιουνίου μπορείτε να έχετε μια δωρεάν εξ αποστάσεως εποπτεία!



Εξασφαλίστε μια δωρεάν ατομική συνεδρία εποπτείας εξ αποστάσεως!


Κάθε νέα σχολική χρονιά διοργανώνονται τουλάχιστον τρία τριήμερα κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε όλοι οι ειδικοί παιδαγωγοί να έχετε δωρεάν την εμπειρία μιας ατομικής online εποπτείας.

Εκεί έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για:
  • το τι ακριβώς είναι μια τέτοια εποπτεία και 
  • ποιες ανάγκες σας, ως επαγγελματίες στον χώρο της ειδικής αγωγής, μπορεί να καλύψει

Σε αυτή τη σχολική χρονιά λόγω των νέων συνθηκών που τόσο αιφνιδιαστικά προέκυψαν δόθηκε η ευκαιρία να διοργανωθεί μόνο μια τέτοιου είδους ενημέρωση.

Οι ανάγκες όμως για παρέμβαση συνεχίζουν και αρκετοί συνάδελφοι ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για τις εποπτείες της νέας σχολικής χρονιάς, που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη του 2020. Έτσι την Παρασκευή 26 Ιουνίου κατά τη διάρκεια όλη της ημέρας θα υπάρξει η δυνατότητα να τα πούμε από κοντά.

Αυτό θα γίνει μέσα από ατομικές δωρεάν εξ αποστάσεως (Skype) συνεδρίες οι οποίες θα καθοριστούν μέσα σε ένα ημερήσιο πρόγραμμα συνεδριών.

Οι προϋποθέσεις είναι απλές:
  • σύνδεση internet
  • πρόγραμμα Skype
  • smartphone, tablet, lap top

Για να κλείσετε την ατομική δωρεάν συνεδρία σας θα πρέπει να δηλώσετε ενδιαφέρον στο amitrakaki@gmail.com όπου και θα σας αποσταλεί πρόγραμμα με όλες τις διαθέσιμες συνεδρίες.

ΥΓ. Επειδή οι συμμετοχές που φτάνουν κάθε φορά είναι αρκετές και οι διαθέσιμες συνεδρίες δεσμεύονται αρκετές μέρες νωρίτερα, αν σας ενδιαφέρει να ενημερωθείτε, στείλτε άμεσα ένα email για να ρυθμίσουμε την ώρα της δωρεάν εποπτείας σας.



Ευχαριστώ και θα χαρώ να συναντηθούμε για άλλη μια φορά από κοντά!


Φιλικά,

Άσπα Μητρακάκη
Κοινωνική Ανθρωπολόγος - Ειδική Παιδαγωγός
Δυσλεξία & Ειδικές Μαθησιακές δυσκολίες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να έχω σχόλια σας!