Για τρεις ημέρες μπορείτε να κλείσετε μια δωρεάν συνεδρία εξ αποστάσεως εποπτείας!

δωρεάν, εποπτεία, συνεδρία, εξ αποστάσεως,δυσλεξίαΕξασφαλίστε μια δωρεάν ατομική συνεδρία εποπτείας εξ αποστάσεως!

Το ενδιαφέρον των ειδικών παιδαγωγών, από Αθήνα, επαρχία & εξωτερικό, για την εξ αποστάσεως εποπτεία είναι μεγάλο. Οι απορίες που φτάνουν στο email μου γύρω από τον τρόπο διεξαγωγής της είναι αρκετές.

Για να τιμήσω τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει εδώ και χρόνια, ως ειδικοί θεραπευτές της Ειδική αγωγής, διοργανώνεται το 2ο δωρεάν τριήμερο εποπτείας εξ αποστάσεως της σχολικής χρονιάς 2019-2020!

Τις ημέρες 23 - 25 Ιανουαρίου μπορείτε να έχετε μια δωρεάν εξ αποστάσεως ατομική εποπτεία μέσω Skype. 


Εκεί θα είμαι στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία:


  • θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε (συχνότητα, κόστος, περιστατικά που καλύπτονται, υλικό κλπ.)
  • να μάθετε πως ακριβώς γίνεται μια εποπτεία εξ αποστάσεως 
  • ποιες ανάγκες σας θα καλύψει

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα από τις ασκήσεις και τις εφαρμογές των συναδέλφων σε εποπτεία!Μέχρι στιγμής έχουμε συνεργαστεί με συναδέλφους στην παρέμβαση της δυσλεξίας και των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών, από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό. 

Ενδεικτικά τα μέρη από τα οποία έχουν γίνει εξ αποστάσεως εποπτείες είναι: Ν.Αττικής, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Έδεσσα, Σέρρες, Ορεστιάδα, Νεμέα, Κόρινθος, Κέρκυρα, Αράχοβα, Σπάρτη, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Λέσβος, Χανιά, Χαλκιδική, Νάξος, Κεφαλλονιά, Σύρος, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο (Κρήτης), Μέγαρα, Πάτρα, Λευκωσία, Λάρνακα, Κοπεγχάγη, Ρότερνταμ, Αγγλία.


Ειδικοί παιδαγωγοί που είναι:

  • ιδιοκτήτες και επιστημονικοί υπεύθυνοι σε κέντρα παρέμβασης, 
  • εξωτερικοί συνεργάτες σε κέντρα παρέμβασης και δομές ειδικής αγωγής
  • αναπληρωτές σε τμήματα ένταξης δημοτικών σχολείων
  • αλλά και όσοι κάνουν κατ οίκον παρεμβάσεις σε παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες 
έχουν λάβει εποπτεία και έχουν εμπλουτίσει τον τρόπο σχεδιασμού της ειδικής αγωγής που ασκούν.Δηλώστε ενδιαφέρον στο amitrakaki@gmail.com για να λάβετε το πρόγραμμα με τις διαθέσιμες συνεδρίες και να εξασφαλίσετε την ατομική δωρεάν εποπτεία σας. 


ΥΓ. Επειδή οι συμμετοχές που φτάνουν, είναι κάθε φορά αρκετές και το πρόγραμμα ήδη διαμορφώνεται αρκετές μέρες νωρίτερα, αν σας ενδιαφέρει να γνωριστούμε, στείλτε άμεσα ένα email στο amitrakaki@gmail.com για να ρυθμίσουμε την ημέρα και την ώρα της δωρεάν εποπτείας σας.
Ευχαριστώ και θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά!


Φιλικά,

Άσπα Μητρακάκη
Κοινωνική Ανθρωπολόγος - Ειδική Παιδαγωγός
Δυσλεξία & Ειδικές Μαθησιακές δυσκολίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να έχω σχόλια σας!