Εβδομάδα δωρεάν ενημέρωσης για την Εξ αποστάσεως παρέμβαση! Γονείς σε Ελλάδα και Εξωτερικό!

 δωρεάν, ενημέρωση, παρέμβαση, δυσλεξία, γονείς


Εβδομάδα δωρεάν online ατομικής ενημέρωσης για γονείς!


Όπως κάθε σχολικό έτος έτσι και τη φετινή σχολική χρονιά αρκετοί γονείς ρωτούν για τη δυνατότητα εξ αποστάσεως παρέμβασης για να βοηθήσουμε το παιδί με Μαθησιακές δυσκολίες στο σπίτι. Η προσέγγιση γίνεται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπου η προσβασιμότητα σε κάποια υπηρεσία ειδικής αγωγής είναι δύσκολη ή αδύνατη, αφού δεν υπάρχει η ανάλογη πρόβλεψη . 

Τα τελευταία χρόνια η αναγκαιότητα για εξ αποστάσεως παρέμβαση επιτείνεται και από τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες εξαιτίας των οποίων το παιδί με μαθησιακές ιδιαιτερότητες στερείται για πολλαπλά χρονικά διαστήματα το φυσικό περιβάλλον της σχολικής τάξης. 


Έτσι, παράλληλα με τις εξ αποστάσεως εποπτείες σε Ειδικούς παιδαγωγούς , που ήδη εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια, προέκυψαν οι online εποπτείες σε Γονείς που επιθυμούν οι ίδιοι να βοηθήσουν το παιδί με μαθησιακές δυσκολίες στο σπίτι αλλά και τα μαθήματα εξ αποστάσεως παρέμβασης.


Κάθε χρόνο διοργανώνονται Ημερίδες και Εβδομάδες ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τον τρόπο που μια εξ αποστάσεως παρέμβαση μπορεί να βοηθήσει τον μαθητή με Μαθησιακές δυσκολίες.


Η Εβδομάδα από 31 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στην καλύτερη ενημέρωση των γονέων για την Εξ αποστάσεως παρέμβαση.


Όλοι οι γονείς παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες μπορείτε να εξασφαλίσετε μια δωρεάν ατομική online ενημέρωση. 


Εκεί έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για:
  • το τι ακριβώς είναι μια τέτοια παρέμβαση
  • το κόστος
  • τη συχνότητα
  • πως αυτή εφαρμόζεται

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας θα υπάρξει η δυνατότητα να τα πούμε από κοντά για να ενημερωθείτε και να λύσετε όλες σας τις απορίες.

Αυτό θα γίνει μέσα από ατομικές δωρεάν εξ αποστάσεως (Skype) συνεδρίες οι οποίες θα καθορίζονται από ένα ημερήσιο πρόγραμμα συνεδριών.

Οι προϋποθέσεις είναι απλές:
  • σύνδεση internet
  • πρόγραμμα Skype
  • smartphone, tablet, lap top

Για να κλείσετε την ατομική δωρεάν συνεδρία σας θα πρέπει να δηλώσετε ενδιαφέρον στο amitrakaki@gmail.com όπου και θα υπάρξει άμεση επικοινωνία για το πως θα εξασφαλίσετε τη συνεδρία σας.


Σημείωση: Επειδή οι συμμετοχές που φτάνουν κάθε φορά είναι αρκετές και οι διαθέσιμες συνεδρίες δεσμεύονται αρκετές μέρες νωρίτερα στείλτε άμεσα ένα email για να ρυθμίσουμε την ώρα της δωρεάν συνεδρίας σας.


Ευχαριστώ και θα χαρώ να συναντηθούμε για άλλη μια φορά από κοντά!



Φιλικά,

Άσπα Μητρακάκη
Ειδική Παιδαγωγός - Κοινωνική Ανθρωπολόγος
ειδικευμένη στην αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών/δυσλεξίας
email: amitrakaki@gmail.com
fb & instagram


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ να έχω σχόλια σας!